miércoles, 1 de abril de 2015

Trucs de bellesa: infusió per a una pell saludable

La bellesa comença en un mateix. Quan ens sentim bé per dins, es nota per fora, i us acabem de recordar ara mateix el secret de bellesa més preuat. Cadascú té el seu truc per a ser feliç i sap què el fa sentir bé i nosaltres avui et proposem una opció senzilla i eficaç: LA INFUSIÓ. Aporta molts beneficis i és molt fàcil beneficiar-se'n. Tan sols demanen un requisit: constància. Prendre-se'n una un dia no fa res. L'èxit apareix i els canvis es notaran si ens la prenem cada dia.

Els beneficis depenen del tipus d'infusió que escollim. El cafè verd, per exemple, és diürètic i antioxidant. Si el que volem és prevenir els refredats, n'escollirem una que porti gingebre. En cas de que la nostra prioritat sigui depurar, ens convé la cua de cavall (equiset) o la farigola. La infusió que triem depèn exclusivament del nostre objectiu i si dubtem o ens sentim totalment desorientats el millor és consultar un expert.

Avui parlem amb l'esteticient i massatgista Montserrat Ventura, la qual convida a una infusió a les clientes quan entren al seu centre. A banda de ser una manera molt acollidora de donar-los la benvinguda, també és una beguda saludable que complementa els tractaments que ofereix, els quals són amplis i variats: des de neteja de cutis, a reafirmament i aprimament o a massatges. Fa més de trenta anys que tira endavant el seu negoci a Sabadell i un dels trets que el fa distintiu és la calma i tranquil·litat que s'hi respira. "Hi vaig a fer-me la neteja de cutis i mentre hi sóc m'hi trobo tranquil·la i relaxada, sento que em regenero", comenta una clienta, l'Aina Riera.




Coneix perfectament l'organisme de la dona i ha constatat que les infusions ajuden a assolir alguns objectius de les dones, que solem voler: depurar, eliminar grasses, reafirmar, nutrir i, quan arriba la menopàusia, lluitar contra la falta de calci.

"El rooibos, per exemple, va bé perquè aporta minerals i enforteix els ossos", explica la Montserrat. I afegeix: "Les infusions porten aigua, i l'aigua és fonamental per a mantenir la salut de la pell, a banda de ser un diürètic eficaç". També recomana tot sovint el te verd, pels seus incomptables beneficis. 

El que ens omple d'orgull i d'alegria és que la Montserrat recomani les infusions de Cafestes. "M'agrada perquè és una marca que m'inspira confiança. El seu producte és pràcticament personalitzat, de qualitat i, a més, la seva carta es renova constantment i incorpora les darreres novetats del mercat", arguementa la Montserrat.


Les infusions són una manera de fer salut. T'animem a que ho provis. T'esperem nosaltres al carrer de la Rosa, 20, i la Montserrat la trobaràs al número 49 del carrer de Gràcia. :)


No hay comentarios:

Publicar un comentario